HAŞERE İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

HAŞERE İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR Bandırma Belediyesi Sağlık işleri müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ilaçlama ekibi kentimizin tüm mahallelerinde her akşam ara vermeden haşere ile mücadele çalışmalarını yerine getiriyor. Bilindiği gibi 2014 yerel seçimleriyle birlikte Büyükşehir Yasası ile İlaçlama birimi de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumluluğundaydı. 31 Mart Yerel seçimleriyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına seçilen Yücel Yılmaz yerinde müdahale edilmesi gerektiği düşüncesi ile geçtiğimiz günlerde İlaçlama görevini Bandırma Belediyesine bırakmıştır. İlaçlamanın Balıkesir Büyükşehir Belediyesine geçmesi nedeniyle ekip ve ekipmanları yitiren Bandırma Belediyesi olası aksaklığı düzeltmek için ivedilikle 4 ekip kurdu ve haşereyle mücadeleye hızlı bir şekilde sürdürüyor.