GÜNEY MARMARA İLÇELERİ PANDEMİ KURULU TOPLANTISI YAPILDI

GÜNEY MARMARA İLÇELERİ PANDEMİ KURULU TOPLANTISI YAPILDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde Onyedi Eylül Üniversitesi Konferans Salonunda Güney Marmara İlçeleri Kaymakamlarının, Belediye Başkanlarının, Daire Müdürlerinin ve Kolluk Kuvvetleri Temsilcilerinin katıldığı Güney Marmara İlçeleri Pandemi Kurulu Toplantısına katıldı.   Toplantı ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Toplantıda bölgemizde artan Korona virüs vaka sayılarını azaltmak için neler yapılabileceğini görüştük. Bu olumsuz süreci, her bir vatandaşımızın bireysel olarak tüm tedbirlere uymasıyla aşabiliriz. Toplum sağlığımız adına elbirliğiyle mücadele edersek kentimizi kırmızıdan maviye dönüştürmek yine bizim elimizde. Bu noktada vatandaşlarımızı ev gezmeleri konusunda hassasiyete davet ediyorum. Ayrıca marketlerde, toplu ulaşım ve toplu bulunulan alanlarda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum” dedi.