GÜNEŞ PANELLERİNİN BAKIMI YAPILIYOR

GÜNEŞ PANELLERİNİN BAKIMI YAPILIYOR Belediye Başkan Yardımcımız Metin Ok, Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet Belli ve Belediye Elektrik – Elektronik Mühendisi Tansel Demirel ile Erikli Mahallesi’nde bulunan Bandırma Belediyesi Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Tesiste hizmet veren panellerin gerekli bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcımız Metin Ok incelemelerden sonra: “Bandırmamıza bağlı Erikli Mahallesi mevkiinde bulunan Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Tesisi, 2019’un ilk 6 ayında 818.858,59 kWh elektrik üreterek, toplamda 735.897 TL gelir elde etti” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok incelemelerden sonra Çakıl Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek mahalle sakinleri ile sohbet etti.