GÜNAYDIN MAHALLESİ’NDE HER ŞEY SÖZ VERİLDİĞİ GİBİ

Geri Dön

Bandırma Belediyesi’nin Günaydın Mahallesi’nde başlattığı üst yapı çalışmaları, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un söz verdiği tarih aralığında ve eksiksiz olarak tamamlandı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un katılımcı yerel yönetim anlayışı ile düzenlediği vatandaş ve esnaf buluşmasının hemen akabinde üst yapı çalışmalarına başlanılan Günaydın Mahallesi’ndeki çalışmalar söz verilen zaman aralığında tamamlandı. Şehir ekonomisinin göz bebeği konumundaki Günaydın Mahallesi, Bandırma Belediyesi’nin yatırımıyla kısa sürede prestijli ve modern bir görünüme kavuştu.

Günaydın Mahallesi’nde Neler Yapıldı?

Üst yapı çalışmaları Terziler Caddesi, Pazar Caddesi, Demirciler Caddesi, Hal Caddesi, İstiklal Caddesi, Eski İtfaiye Caddesi, 2. Okul Sokak, 1. Okul Sokak ve M. Fevzi Çakmak Caddesi’nin yer aldığı geniş bir alanı kapsadı. Çalışmalarda kullanılan 17.755 metrekare parke taşı, 606 adet taş duba, 107 metre bordür ile Günaydın Mahallesi’nin yolları ilmek, ilmek yenilendi. Kullanılan 80 adet yeni aydınlatma grubu ise cadde ve sokaklara hem daha estetik bir görünüm kattı, hem de akşam saatleri için cıvıl, cıvıl bir alışveriş ortamı sağladı.

Esnaf, Vatandaş, Kısaca Bandırma Memnun

Bandırma Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a, düzenli ve aynı zamanda da hızlı gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten esnaf ve vatandaşlar, Günaydın Mahallesi’nin Bandırma’ya yakışır, eksiksiz ve örnek bir görünüme kavuştuğunu dile getirdiler.