GARNİZON KOMUTANINDAN BAŞKAN TOLGA TOSUN’A İADEYİ ZİYARET

Bandırma Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’a bugün bir iadeiziyarette bulundu. Misafirlerimizi makamında ağırlayan Başkan Tolga Tosun, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla iştirak ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sonrasında Garnizon Komutanlığını ziyaret etmişti. Milli bayramlarımızın kutlama törenlerine katkı ve desteklerinden dolayı kahraman ordumuza ve değerli komutanlarımıza teşekkür eden Başkanımıza, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp ve beraberinde; 6. Ana Jet Üssü Destek Grup Komutanı Hava Savunma Albay Serdar Belginkurt ile Bakım Tabur Komutanı İstihkam Binbaşı Tamer Arın iadeiziyarette bulundu.

Karşılıklı güzel temennilerde bulunulan sohbetin ardından Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğ. Gen. Akalp, Belediye Başkanımız Tolga Tosun’a; 6. Ana Jet Üssünde görevli, göklerdeki çelik kanatlarımız savaş pilotlarının imzalarının da bulunduğu F 16 savaş uçağı maketi hediye etti.