FORD OTOSAN’DAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE OTOMOBİL

FORD OTOSAN’DAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE OTOMOBİL Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Kaymakam Günhan Yazar, Ford Otosan tarafından İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne araba hediye teslim törenine katıldı. Eğitime verilen desteğin en değerli hizmet olduğunu belirten Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne araba hediye ederek çocuklarımızın eğitimine destek veren Ford Otosan’a teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın eğitimleri için tüm kurum ve kuruluşlar ellerini taşın altına koymalıdır. Yetişen her çocuk bu ülkenin geleceğidir. İlime, bilime, sanata ve zanaata yatırım yapılmalıdır. Biz de Bandırma Belediyesi olarak bizim görev ve sorumluluk alanımız dışında olmasına rağmen eğitime en üst seviyede destek veriyoruz. Destek veren herkese de yürekten teşekkür ediyorum” dedi.