FİKİRLERİ VE PROJELERİ İLE DERECEYE GİREN PERSONELLERİMİZE HEDİYELERİNİ TAKDİM EDİLDİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi personeline özgü düzenlenen fikir yarışmasında dereceye giren personele ödüllerini verdi.   Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Şehrimizi daha modern ve daha çağdaş bir seviyeye ulaştırmak için her türlü fikir ve proje çalışmasını desteklemekteyiz. Bu kapsamda kurum içerisinde personellerimize özgü fikir yarışması düzenledik. Fikirleri ve projeleri ile dereceye giren personellerimize hediyelerini takdim ettik. Daha güzel bir Bandırma için çalışıyoruz” dedi.