FESTİVAL SERGİLERİ TAM NOT ALDI

FESTİVAL SERGİLERİ TAM NOT ALDI 30.Festival kapsamında düzenlenen Kortej yürüyüşünün ardından Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde Bandırma Kuşgölü ve Çevresi konulu fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleşti. Serginin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Değerli misafirlerimiz, sevgili Bandırmalılar... İçerisinde büyük emek ve özveri bulunan, 30.Festivalimizin Bandırmamıza, bölgemize, doğamıza, kuşlarımıza, hepimize mutluluk, huzur ve umut getirmesini diliyorum" dedi. Festivalin ikinci sergisinin açılışı ise Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonunda gerçekleşti. Sanatçı Ömer Lütfi Bakan'ın "Iskarta-geri dönüşüm sanatı" adlı sergisinde çevre kirliliğine dikkat çekmek adına katı atıklardan oluşturduğu eserler yer aldı.