FESTİVAL HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

FESTİVAL HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR Bu yıl 17-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 30. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali ile ilgili hazırlıklar devam ediyor. Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun başkanlığında toplanan Festival Düzenleme Komitesi, meydan konserleri, tiyatrolar, söyleşiler, sergiler, paneller ve diğer etkinliklerin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanımız Av. Tolga TOSUN, sponsor firmalarımızın güçlü katkılarıyla halkımızın beklentilerini karşılayacak dolu dolu bir festival programı hazırlayacaklarını söyledi. Başkan Tosun, Bandırmalı yerel grupların gösterilerinin yer aldığı sahil şenliğinin de festival öncesi gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.