FEN İŞLERİ’DEN KIŞ MESAİSİ

FEN İŞLERİ’DEN KIŞ MESAİSİ Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış aylarında da çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Belediye ekipleri olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarına hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde devam ediyor. Ekipler, kentimizin farklı birçok noktasında yeni yolların yapımı, soğuk asfalt yamaları ve parke tamir çalışmalarını yerine getiriyor.    Merkez Mahallelerimizde yeni yollar açılıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri devam eden çalışmalar kapsamında 100.Yıl Mahallesi 1510 sokakta soğuk asfalt yama ve yol onarım çalışmalarını yerine getirdi. Ekipler ayrıca İhsaniye Mahallesi 617 sokak’ta, Paşaken Mahallesi 1061 sokak’ta Kayacık ve Yeni Mahallede de yol bakım ve malzeme serim çalışmalarını yerine getirerek yeni yollar oluşturdu. Kırsal Mahallelerimizde malzeme serimi devam ediyor. Ekipler ayrıca kış aylarının neden olduğu olumsuz hava koşullarına rağmen kırsal mahallerimizde mevcut yolların bakımı ve yeni yolların yapımı amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Aksakal ve Edincik Mahallelerinde ekipler soğuk asfalt yama, parke tamiri ve malzeme serim çalışmalarını yerine getirdi. Eski Ziraatli Mahallesinde çöken yol yenilendi. Belediye ekipleri kötü hava koşullarının neden olduğu yol çökmelerine de anında müdahale ederek vatandaşlarımızın bu durumdan olumsuz etkilenmesinin de önüne geçmiş oldu. Ekipler Eski Ziraatli Mahallesinde meydana gelen yol göçmesinde taş ve malzeme serim çalışmalarını kısa sürede tamamladı.