FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR   Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler içinde bulunduğumuz kış aylarında boyunca çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.   Ekipler hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde çalışmalarını yerine getirirken kentimizin farklı birçok noktasında yeni yolların yapımı, soğuk asfalt yamaları ve parke tamir çalışmalarını sürdürüyor.   Merkez Mahallelerimizde yeni yollar açılıyor.   Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta boyunca yerine getirdiği çalışmalar kapsamında 100.Yıl Mahallesi 1519 sokakta malzeme serimi, yol yapım ve onarım çalışmalarını yerine getirdi. Ekipler ayrıca Kemal Özalp Caddesi, Soğuk Caddesi, Paşakent Mahallesi Şehit Ayhan Özay Caddesinde ve Kadıoğlu ön bölümünde yol bakım, parke tamir, soğuk asfalt serimi ve malzeme serim çalışmalarını tamamlayarak yeni yollar oluşturdu. Kırsal Mahallelerimizde menfez tamirleri, yol yapım ve onarım çalışmaları.   Ekipler ayrıca kış aylarının neden olduğu olumsuz hava koşullarına rağmen kırsal mahallerimizde menfez tamiri, mevcut yolların bakımı ve yeni yolların yapımı amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mahbubeler Mahallesinde menfez yenileme çalışmalarını ve Bereketli Mahallesinde de malzeme serim çalışmalarını yerine getirdi.