FEN İŞLERİ EKİPLERİMİZ KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

FEN İŞLERİ EKİPLERİMİZ KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ   Bandırma Belediyesi Fen İşleri ekipleri Kurban Bayramı öncesinde kentimizin dört bir yanında bozulan, hasar gören asfalt ve parke onarım çalışmalarına hız verdi.   Fen İşleri Ekiplerimiz Kayacık Mahallesi, 100 Yıl Mahallesi 1538 – 1549 – 1535 nolu sokaklarda çalışmalarını tamamladı. Bandırmamız genelinde diğer mahallelerde bozulan, sökülen ve hasar gören kaldırımlar ve parke yolları onarmaya devam ediyor. Ayrıca Fen İşleri ekiplerimiz AVM kavşağında karayolları ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaya destek verdi.   Bandırma Belediyesi Fen İşleri Ekiplerimiz sadece şehir merkezinde değil kırsal mahallelerdeki sorunlara da el atmaya devam ediyor. Ekiplerimiz Mahbubeler Mahallesindeki menfez çalışmasını ve Sahil Yenice Mahallesindeki yol sökümü ve sahil dolgu çalışmalarını sürdürüyor.