EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ   Belediye Meclisi'nin Eylül ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 2020-2024 dönemi Stratejik Planı ele alınarak kabul edildi. Eylül Meclisi ilk olarak Başkan Av.Tolga Tosun tarafından Belediye çalışmalarının yer aldığı sunumla başladı. Belediyenin son bir aydaki hizmet ve faaliyetlerinin sunumunun ardından geçmiş gündeme ait tutanağın okunup kabul edilmesiyle toplantıya devam edildi. Ardından toplantıya gündemde yer alan maddeler ve gelen evrakların görüșülmesiyle devam edildi. Meclisin son bölümünde Belediyemizin 2020-2024 yıllarını kapsayan Stratejik Plânın sunumuna geçildi. Sunumda yeni dönem Stratejik Plan dahilinde yapılması hedeflenen hizmet ve faaliyetlerinin, ilgili organizasyonların ne şekilde gerçekleşeceği ve bunun planlaması meclis üyelerinin onayına sunuldu. Bandırma Belediyesi 2020-2024 dönemi Stratejik Planı oy çokluğuyla kabul edildi.