ESKİ VE TEHLİKE ARZ EDEN EVLER YIKILIYOR, İNÖNÜ CADDESİ GENİŞLİYOR.

Bandırma Belediyesi kent merkezinin trafik akışını rahatlaması amacıyla yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor. Bu amaçla İnönü Caddesi’nin Paşamescit Mahallesi tarafındaki bölümünde yer alan ve tehlike arz eden eski evlerin Belediye ekiplerince yıkımına başlandı.   Bandırma Belediyesi her geçen gün daha büyüyen ve gelişen kentimizde mevcut yolların bakım ve onarım çalışmalarını yerine getirirken diğer yandan da ihtiyaç duyulan alanlarda yeni yol yapım çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda kentimizin trafik akış yoğunluğunun yüksek olduğu caddelerin başında gelen İnönü Caddesi üzerinde ekipler, imar planında yol üzerinde kalan eksi ve tehlike arz eden yapıların yıkım çalışmalarını yerine getiriyor. Belediye Encümenince alınan karar gereğince yapılan çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İnönü caddesinde yer alan bu bölümdeki eski ve tehlike oluşturan evlerin yıkım çalışmalarıyla ana caddenin daha genişleyeceğini akabinde yol ve kaldırım çalışmalarının yapıldığında hem trafik akışına hemde yaya trafiğine de önemli ölçüde katkı sunacağını söyledi.