ERDEKTE KAZANAN BURHAN KARIŞIK OLDU

ERDEKTE KAZANAN BURHAN KARIŞIK OLDU. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkanının seçileceği Erdek Belediye Meclis Toplantısına destek vermek amacıyla Erdek’te gerçekleştirilen seçimde yer aldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Av. Tolga Tosun: “Erdek Belediye Başkanının seçileceği Erdek Belediye Meclis Toplantısına destek vermek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun, Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İl Başkanımız Serkan Sarı, Bandırma ve Erdek İlçe Başkanlarımız, Manyas, Gönen, Susurluk ve Balya Belediye Başkanlarımızla birlikte Erdek’e gittik. Yapılan seçim sonucu Millet İttifakı Adayı Burhan Karışık Belediye Başkanı oldu. Burhan Kardeşimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Kapı komşumuz Erdek ile karşılıklı desteğimiz ve işbirliğimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek” dedi.