ERDEK BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SARI GÖREVİNİN BAŞINDA

ERDEK BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SARI GÖREVİNİN BAŞINDA Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, Erdek halkının iradesiyle seçilen Hüseyin Sarı’nın görevine başlaması nedeniyle Milletvekilimiz Ahmet Akın, İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Gönen, Manyas, Balya, Edremit, Susurluk ve Gömeç Belediye Başkanlarımızla birlikte ziyaret edip görevinde başarılar diledi. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tolga Tosun: “Ekonomik zorluklar içinde olan belediyelerimizde doğru planlamalarla en iyi hizmeti vermek için çalışmamız gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak ayırmadan, ayrıştırmadan ortak akıl ve istişare ile halkımıza adaletli bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu süreçte Erdek halkının iradesiyle seçilen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sarı’nın görevine tekrar başlaması nedeniyle kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.