EKİM AYI MECLİS OTURUMU, BELEDİYE MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

EKİM AYI MECLİS OTURUMU, BELEDİYE MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ   Bandırma Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığında gerçekleşti.   Toplantı ilk olarak Başkan Tolga Tosun tarafından geçmiş aya ait hizmet ve çalışmaların yer aldığı bir sunumla başladı. Sunumda Bandırma Belediyesi'nin son bir ay içersin de yerine getirdiği hizmet ve çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verildi.   Sunumun ardından geçmiş gündeme ait tutanağın okunmasına ve yeni gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Müdürlüklerden gelen gündem maddelerin görüşülmesinin ardından Ekim Ayı Meclis Toplantısı tamamlandı.   Toplantının ardından Bandırma Belediyesi'ne 35 yıl hizmet vermiş memur emeklisi Metin Akıncı'ya Başkan Av. Tolga Tosun tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.