EĞİTİM DESTEK EVİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN’DEN BAŞKAN TOLGA TOSUN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bandırma Belediyesinin eğitimde eşit fırsatlar yaratmak adına tamamen ücretsiz olarak verdiği eğitime destek kursları, uzun yıllar boyunca Nikah Salonu binasındaki kısıtlı alanda ve kısıtlı imkanlarla veriliyordu. Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’un en önemli hedeflerinden biri olan “Destek Eğitim Kursu”, 1 Kasım 2022 Salı günü yapılan özel törenle resmi olarak açıldı.

5 katlı kendi binasında, kendi özel yönetimi, 20 branş öğretmeni, 8 özel dersliği ve günümüzün tüm teknolojisini barındıran son derece donanımlı yapısıyla ilköğretim ve lise seviyesindeki öğrencilere verilen kursların dışında 12. sınıf ve mezun öğrencilere de üniversite sınavlarına hazırlık kurslarının tamamen ücretsiz olarak verildiği Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kursundan 57 öğrenci, öğretmenleri, Müdürleri Ahmet Duran ve Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kemal Ülkar, hediyeleri ve çiçekleriyle birlikte Belediye Başkanımız Tolga Tosun’u ziyaret ederek eğitime verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ettiler. Başkan Tolga Tosun ziyaretten oldukça mutlu olduğunu belirterek: “Destek Eğitim Kursumuzda sadece branş ders öğretimleri değil aynı zamanda ekip arkadaşlığı, yardımsever ve saygın, topluma faydalı birey, iyi bir insan olmanın yolları konusunda da eğitimler veriliyor. Geleceğimizi bugünden inşa etmenin en önemli yolu iyi bir eğitim ve sorumluluk duygusuyla perçinlenmiş öğretimden geçiyor. Bandırma Belediyesi olarak daha çok çocuğumuza bu konuda yardım edebilmek, onların geleceğe hazırlanmasında pozitif yönde katkı sağlayabilmek adına Destek Eğitim Kursumuzu baştan sona yeniledik ve son teknoloji iletişim ve araştırma ekipmanlarıyla donattık. Bandırmalı çocuklarımıza ve sevgili ailelerine bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Destek Eğitim Kursumuzun bağlı olduğu Sosyal Yardım İşleri Müdürümüz Kemal Ülkar’a, kurs Müdürümüz Ahmet Duran ve değerli öğretmenlerimize, kıymetli öğrenci kardeşlerime ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Tolga Tosun, ziyaretçilerine kalem ve kitap hediye etti.