DOSTLARIMIZ SAHİPSİZ DEĞİL

DOSTLARIMIZ SAHİPSİZ DEĞİL   Bandırma Belediyesi Hayvan Barınağı’nda koruma altına alınan kedi ve köpeklerin, özenli ve düzenli bir şekilde bakımları yapılıyor. Belediye Hayvan Barınağı, evsiz kedi ve köpekleri yeni sahiplerine kavuşturdu.   Yıllık ortalama 150-160 kadar sahiplendirilen sokak canlılarının, bu yıl dünyayı küresel çapta etkisi altına alan COVID-19 salgını sebebiyle ve Bandırma İlçe Tarım Müdürlüğü’nün tedbir amaçlı uygulamış olduğu karantina sonrası, 2020’nin ilk 6 ayında sadece 12 hayvan sahiplendirilebildiğinin bilgisi alan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bandırmalılar’ın çevresine ne denli duyarlı olduğunu biliyoruz, halkımız her zaman hayvanlarımızın bakımını bireysel çapta da olsa üstlenen insanlardan oluşuyor, ama bakıma muhtaç olan çok sayıda sokak canlıları var, el birliğiyle hayvanlarımızın bakımını üstlenirsek onları sokakta ölüme terk etmeyip sahiplenirsek, insan olarak hem kendi ruh sağlığımızı hem de hayvan dostlarımızın ruh sağlığını iyileştirmiş oluruz” dedi.