CUMHURİYETİMİZİN 96. YIL COŞKUSUNA KATILIM YOĞUN OLDU

CUMHURİYETİMİZİN 96. YIL COŞKUSUNA KATILIM YOĞUN OLDU   Cumhuriyet Bayramının 96. Yılı kentimizde büyük coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Bayramı tören programı Kaymakam Günhan Yazar’ın il protokolünü makamında kabulü ile başladı. Makamındaki kutlamaya Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Feyzullah Demirtaş, gazi dernekleri, muhtarlar ve daire müdürleri katıldı.   Cumhuriyet Meydanındaki törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kaymakam Günhan Yazar’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından halk oyunları ekipleri gösterileri, öğrencilerin günün anlam ve önemine dair okuduğu şiirler ve resmi geçit töreni ile son buldu.