CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN KURULUŞUNUN 97. YILI TÖRENLE KUTLANDI

CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN KURULUŞUNUN 97. YILI TÖRENLE KUTLANDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 97. Yıl dönümü sebebiyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene katıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi bu vesileyle bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Her Cumhuriyet Halk Partili, Atatürk’ün en önemli iki eserine, yani; Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sonsuza kadar sahip çıkacaktır. Türkiye’nin geleceği için tüm kadrolarıyla iktidar yürüyüşünde olan; Cumhuriyet Halk Partimizin 97. yıl dönümü hepimize kutlu olsun” dedi.