ÇOCUK PARKLARINDA HİJYEN ÇALIŞMALARI…

Bandırma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, kent genelinde çocuk parklarındaki oyun gruplarında, fitnes ve spor aletlerinde, oturma ve piknik alanlarında yeni nesil biyolojik dezenfektan ile temizleme çalışmalarına başladı. Vatandaşlarımızın çocuklarıyla birlikte günlük yaşamının bir parçası haline gelen Çocuk Parklarının daha temiz ve hijyenik olması amacıyla Belediye ekiplerince dezenfekte çalışmaları yerine getiriliyor. Ekipler ayrıca parklardaki oyun ve spor gruplarının da sağlıklı olması için dezenfektan çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla birlikte bulaşıcı hastalıkların da önüne geçilmesi amaçlanıyor. Belediye ekiplerince sürdürülen dezenfekte çalışmaları ilerleyen dönemlerde periyodik olarak devam edecek.