ÇİMENLER YEŞERMEYE BAŞLADI

ÇİMENLER YEŞERMEYE BAŞLADI   Bandırma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce geçtiğimiz ekim ayında başlatılan çim üretim çalışmaları sonuçlarını vermeye başladı. 600 Evler Mahallesine bağlı Belediyemize ait 25 dönümlük bir arazide başlatılan çim üretim çalışmalarıyla kentimizdeki yeşil alanlarında kendi üretimimiz olan çimlerin kullanılması hedefleniyor.   Ekim ayında başlatılan üretim çalışmaları kapsamında ilk olarak çim tohumları toprakla buluşurken üretim çalışmalarına çiçek ve bitki türleriyle devam edilmesi planlanıyor.  Yeni dönemle birlikte belediyemiz bünyesinde oluşturulan üretim sahalarında kendi fidanlarımızı üretmek amacında olan Bandırma Belediyesi, böylece ekonomik olarak hem tasarruf edecek hem de ürünlerin satışı ile kazanç sağlamış olacak.