CHP PARTİ MECLİS ÜYESİ VE MİLLETVEKİLİ AHMET AKIN’DAN BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN’A ZİYARET

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ MECLİS ÜYESİ AHMET AKIN’DAN BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN’A ZİYARET   Cumhuriyet Halk Partisi'nin 37. Olağan Kurultayının ardından Enerji, Altyapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Parti Meclis Üyesi görevlerine seçilen CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti.   Ziyarette Belediye çalışmaları hakkında Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’a bilgi veren Başkan Av. Tolga Tosun: “Milletvekilimiz Sayın Ahmet Akın’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendisini Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kurultayında Enerji, Altyapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi üyesi olarak seçilme başarısını gösterdiği için tebrik ediyorum. Kendisi ile Belediyemizin çalışmaları ve gerçekleştireceğimiz projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişine bulunduk” dedi.