ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ŞEHİTLİKTE DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ŞEHİTLİKTE DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Şehitler günü sebebiyle Bandırma Şehitliğinde tören düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğ. General Oğuz Okuyucu, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Tarakçı, 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mahir Mavi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, siyasi parti temsilcileri, dernek temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Tören, şehitlik anıtına çelenk konulması, saygı duruşu saygı atışı ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam edildi. Protokolün ve törene katılanların şehitlerin mezarlarına çiçek bırakması ile devam ederken, şehitlerin mezarları başında dualar okunmasının ardından tören sona erdi.