BÜYÜKŞEHİR TEMMUZ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

BÜYÜKŞEHİR TEMMUZ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Büyükşehir Meclis Toplantısı öncesinde CHP Balıkesir İl Başkanlığı binasında düzenlenen CHP Gurup Toplantısına ardından da Avlu Toplantı Salonunda düzenlenen Temmuz ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısına katıldı. Büyükşehir meclis toplantısında Temmuz ayı meclisi 2019 yılına ait Faaliyet Raporunun oylaması yapıldı. 2019 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi ardından komisyon üyeleri belirlendi. Meclis toplantısı ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Kentimizin ve bölgemizin haklarını korumak için Büyükşehir Meclis Toplantılarına, Büyükşehir Meclis Üyelerimiz ile birlikte eksiksiz katılım sağlıyoruz. Bölgemiz ile ilgili alınan kararları yakından takip ediyor ve en doğru kararların alınması için Büyükşehir Başkanımız Yücel Yılmaz ile sürekli konuşuyoruz. Alınan kararlar bölgemize ve kentimize hayırlı olsun” dedi.