BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL YILMAZ’DAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ AV. TOLGA TOSUN’A İADEİ ZİYARET   Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Basına açık gerçekleştirilen ziyarette her iki Belediye Başkanı da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.   Basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasından sonra konuşan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel Yılmaz’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Tüm kurumlarla olduğu gibi Yücel Yılmaz Başkanlığında Büyükşehir Belediyesi ile de uyumlu bir şekilde iletişim halinde olacağız. Geçmişte yaşadığımız sorunların, Yücel Başkanımız döneminde yaşanacağına inanmıyorum. Büyükşehir Belediyemiz ve Bandırma Belediyemiz Bandırmalıların en iyi hizmetleri alması adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaktır. Yücel Başkanımızla kentimizdeki tüm sorunların çözülmesi için sürekli iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” dedi.   Konuşmasına Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a teşekkür ederek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz: "Ben Balıkesir’in hizmet konusunda Bandırmaya borçlu olduğunu düşünüyorum. Balıkesir gelirlerinin birçoğunu Bandırmadan sağlamasına rağmen gelirleri doğrultusunda Bandırmaya hizmet götüremedi. Ancak biz Tolga Başkanımla uyumlu ve işbirliği içinde çalışarak Bandırmayı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağımıza olan inancım tam” dedi.