BERBER VE KUAFÖRLERE HİJYEN DENETİMLERİ

BERBER VE KUAFÖRLERE HİJYEN DENETİMLERİ   Bandırma Belediyesi ekipleri, İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan karar uyarınca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Berber, Kuaför ve Güzellik Merkezlerinde hijyen denetimlerine başladı.   Salgınla mücadele kapsamında halk sağlığının korunması amacıyla uygulanan kapatma kararının ardından 11 Mayıs tarihiyle birlikte tekrar işbaşı yapan berber, kuaför ve güzellik merkezlerine Belediye ekiplerince maske, siperlik ve el dezenfektan malzemelerinin dağıtımı yapılmıştı. Bu çalışmaların ardından İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan karar uyarınca Bandırma Belediyesi Ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce 300 Berber, Kuaför ve Güzellik Merkezine salgınla mücadelede alınan kararlar ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığının denetimlerini gerçekleşti. Denetimler ilerleyen dönemlerde periyodik olarak devam edecek.