BELEDİYEMİZDEN MİNİK DOSTLARIMIZ İÇİN GÜVEN ÇATISI.

BELEDİYEMİZDEN MİNİK DOSTLARIMIZ İÇİN GÜVEN ÇATISI. Bandırma Belediyesi tarafından kentimizdeki minik dostlarımızın güvenle barınmasını sağlamak amacıyla yeni kulübeler ve kedi evlerinin üretimine geçildi. Üretim aşamasının ardından kulübeler ve kedi evleri başta Belediye Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi bünyesine ve sokak hayvanlarının kentimizin faklı noktalardaki beslenme alanlarına yerleştirilecek.   Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince yapımına başlanan yeni kulübeler, sokak hayvanlarının yağmurlu ve soğuk havalarda daha güvenli ve korunaklı bir şekilde barınmalarını sağlamak amacıyla üretildi. İlk etapta 50 adet köpek kulübesi ve 10 adette kedi evinin yapımı tamamlanırken ilerleyen aşamalarda ihtiyaç alanlarına göre yeni kulübelerin üretimine devam edilecek.