BELEDİYE PERSONELİNE KORONA VİRÜSÜNDEN KORUNMA EĞİTİMİ VERİLDİ

BELEDİYE PERSONELİNE KORONA VİRÜSÜNDEN KORUNMA EĞİTİMİ VERİLDİ Bandırma Belediyesi çalışanlarına korona virüsten korunma ve virüse karşı alınacak önlemler ile ilgili sağlık eğitimi verildi. Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı tedirgin eden korona virüsü ile ilgili İş Yeri Hekimi Semin Güler Oğurtan tarafından Bandırma Belediyesi personeline eğitim düzenlendi. Bandırma Belediyesi Santral Kültür Merkezi düzenlenen ve Hekim Semin Güler Oğurtan tarafından verilen eğitimde belediye personeli bilgilendirildi. Hekim Semin Güler Oğurtan virüslerin çeşitlerine ve tarihçesine değinerek tüm dünyada tehlike yaratan korona virüse karşı alınacak önlemleri anlattı. Ayrıca eğitim Belediyemizin dış birimlerimde de verildi.