BELEDİYE HİZMETLERİ HAFTASONUNDA DA DEVAM EDİYOR

BELEDİYE HİZMETLERİ HAFTASONUNDA DA DEVAM EDİYOR   Bandırma Belediyesi, sokağa çıkma yasağında trafik akışının olmamasını fırsat bilerek yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.   YENİ KAVŞAK ÇALIŞMASI HIZ KAZANDI.   Geçtiğimiz günlerde Atatürk Caddesi ile 1. İmar Yolu sokağının kesiştiği noktada yeni kavşak yapım çalışmalarını başlatan belediye ekipleri, haftasonunda düzenleme ve yenileme çalışmalarına hız verdi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.   ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.   Kentimizin farklı birçok noktasında çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, Adalet, İnönü ve Cumhuriyet Caddelerinde asfalt serim ve bakım çalışmalarını yerine getirdi.   BOZULAN PARKE YOLLAR TAMİR EDİLİYOR.   Belediye parke tamir ve onarım ekipleri haftasonunda çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Levent Mahallesinde parke tamir ve onarım çalışmalarını yerine getirerek sorunlu noktalarda yenileme çalışmalarını tamamladı.   PARKLAR VE YEŞİL ALANLARIN BAKIMINA DEVAM EDİLDİ.   Bandırma Belediyesi'ne bağlı ekipler geçtiğimiz haftalarda yeşil alan ve parklarda başlatığı çim biçme çalışmalarının ardından bu haftasonuda ilaçlama çalışmalarını yerine getirdi. Ekipler General Balcı Çamlığında Çam Kese Böceği ile Pamukçuk hastalığına karşı ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdi.   PTT ARKASINDA ÇEVRE VE YEŞİL ALAN DÜZENLEMESİ.   Ekipler, PTT arkası ve Cin Çukuru Otopark girişinin ön bölümünde kalan alanda çevre ve yeşil alan düzenlemesi çalışmalarını yerine getirdi.