BELEDİYE EKİPLERİ YOĞUN MESAİDE…

BELEDİYE EKİPLERİ YOĞUN MESAİDE…   Bandırma Belediyesi ekipleri yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Ekipler geçtiğimiz hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar kapsamında kentimizin farklı birçok noktasında yeni yollar, asfalt serim ve yama çalışmalarını yerine getirdi. Etibor Şlam Yolunda asfalt serim çalışmaları tamamlandı.   Çalışmalar kapsamında Belediye ekipleri öncelikle Bandırma-Bursa karayolu üzerindeki trafik akışına katkı sunmak amacıyla Etibor Şlam Yolu olarak adlandırılan ve Happy Center ile kent mezarlığına kadar olan bölümünde yeni yol yapım ve asfalt serim çalışmalarını yerine getirdi. Böylece araç trafiği için daha uygun hale gelen bu yolu vatandaşlarımız Kayacık yada Nato Caddesine bağlanmak için kullanabilecekler.   Merkez ve kırsal mahallelerimizde ekipler yoğun mesai harcıyor.   Bandırma Belediyesi’ne bağlı yol yapım ekipleri, kentimizin hem merkez hem de kırsal mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler öncelikle cadde ve sokaklarda bozulmuş ve sıkıntılı olan bölümlerde yenileme ve yama çalışmalarını tüm hızıyla yerine getiriyor. Özellikle vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda belirli bir plan dahilinde yol tamir çalışmalarını sürdüren ekipler yaz dönemi boyunca kent genelinde yenileme çalışmalarını sürdürecek.