BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR...  Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım ve onarım çalışmalarını haftasonunda da sürdürdü. Ekipler, geçtiğimiz haftadan itibaren yerine getirdiği asfalt serim çalışmalarına ara vermeden haftasonunda da Çalışkanlar Mahallesinde yerine getirdi. Yapılan çalışmalar kapsamında mahallenin bağlantı yolları asfalt serim çalışmalarıyla yenilendi.   Bereketli Mahallesinde yol ve kanal çalışmaları..   Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çalışkanlar Mahallesindeki çalışmalarının ardından Bereketli Mahallesinde yol düzenleme ve su kanallarında bakım çalışmalarını yerine getirdi.   Belediye Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evinde çevre düzenleme çalışmaları... Belediye'ye bağlı ekipler, Bandırma Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evinin çevresinde yeni yollar oluşturarak yol düzleme ve çevre düzenleme çalışmalarını yerine getirdi.