BELEDİYE DESTEKLİ ERKEN YAŞTA KODLAMA EĞİTİMİ BEEBOT UYGULAMALARI PROJESİ DEVAM EDİYOR   Bandırma Belediyesi ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği yürütülen "Erken Yaşta Kodlama Eğitimi BeeBot Uygulamalarının Eğitim Öğretim Sürecine Entegrasyonu" projesi eğitimleri okullarımızda devam ediyor.   Çocukların çağın gereksinimlerini ve becerileri kazanmaları, kod yazmayı öğrenmeleri amacı ile başlatılan proje kapsamında okullarımızda görevli okul öncesi ve sınıf öğretmenlerimiz ile birlikte Bandırma Belediyesi tarafından temin edilen 11 BeeBot,5 LEGO Education Wedo 2.0 Temel Set,5 tablet ve 3 Roboblog Eğitim Robotu okullarımızda aktif olarak kullanılıyor.   Belediye destekli projede şu ana kadar yapılan uygulamalar ile özel eğitim (otizm),okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda okuyan toplamda 659 öğrencimiz aktif olarak uygulamalara katılarak eğitim aldı. Eğitimler ara tatilin ardından ikinci dönem de devam edecek. Bunun yanı sıra Şubat ayı ile birlikte okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinden toplam 57 öğretmen "Oyun Temelli Blok Kodlama Kursu" ile ilgili eğitim alacak ve materyalleri aktif olarak kullanacaklar.