BELEDİYE BAŞKANIMIZ AV. TOLGA TOSUN ERİKLİ MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ   Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Belediye Başkan Yardımcılarımız Metin Ok, Ozan Onur ve Daire müdürleri ile birlikte Erikli Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.   Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledikten sonra açıklama yapan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Bugün Belediye Başkan Yardımcılarımız Metin Ok ve Ozan Onur ile birlikte erikli mahallemize geldik. Erikli Mahalle muhtarımız Recep Şahin kardeşim ile mahallemizin ihtiyaçları doğrultusunda yol, çöp, temizlik gibi beklentilerini karşılamak üzere daire müdürlerimiz ile mahallemizi gezdik. Mahalle sakinlerimizin bize aktarmış oldukları ihtiyaçlarını inşallah en kısa sürede çözerek vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmaya çalışacağız. Muhtarımızla mahalle sorunlarını yerinde görerek neler yapabiliriz konuştuk. İnşallah en kısa sürede Erikli mahallemizin sıkıntılarını gidererek, mahalle sakinlerimizin, isteklerini yerine getireceğiz” dedi     Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’un ardından konuşan Erikli Mahalle Muhtarı Recep Şahin:  “Belediye Başkanımız Tolga Tosuna çok teşekkür ederim. Bize her zaman kapısını açtı arkamızda durdu. Bize söz verdiği hizmetleri yerine getirmek için bugün bizlerle bir araya geldi. Başkanımızla her zaman birbirimize destek vereceğimizi konuştuk. Ben şahsım ve mahallem adına Başkanımıza, yardımcılarına ve daire müdürlerine bizlere zaman ayırıp sorunlarımızın çözümü adına mahallemize geldikleri için teşekkür ediyorum” dedi.