BELEDİYE BAŞKANI AV.TOLGA TOSUN'UN RAMAZAN AYI MESAJI.

Rahmet ve bereket ayı, 11 ayın sultanı Ramazan günlerinin ülkemiz ve tüm dünyaya başta sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Ne yazık ki tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı bu yıl ki Ramazan ayına Camiilerimizdeki kalabalık cemaatlerimizle kılınan Teravi namazımızla başlayamıyoruz. Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeklerimizi de salgın nedeniyle bu yıl yapamadığımız için içimiz buruk. Yaşadığımız Covid 19 salgını zengin, fakir, ırk, din, cinsiyet farklılığı gözetmeden büyük acılar yaşatıyor. Bu felaketten edindiğimiz en büyük ders; hepimizin bütün insanlık ve temiz bir doğa için elbirliği yapmak zorunda olduğumuzdur. Bizler Bandırma Belediyesi olarak halkımızın bütün ihtiyaçları için tüm gücümüzü seferber ettik. Ekiplerimizle ihtiyaç duyan halkımızın yardımına koşmak adına görevdeyiz. Bu zorlukları elbirliğiyle aşacağız. Sizler de gereken tedbirlerinizi mutlaka alın ve lütfen evde kalın. Umutsuzluğa yer yok! Birlikte aşacağız. İftar ve sahur sofralarınızın bereketli olması temennilerimle hayırlı Ramazanlar diliyorum.