BELEDİYE BAŞKANI AV.TOLGA TOSUN’UN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI…

Emek, insan hayatındaki en önemli değerin başında gelir. Emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın ve dayanışma gücünün kutlandığı bugünde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarım. Bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramının coşkusunu salgın nedeniyle meydanlarda yaşayamasak da inanıyoruz ki; virüs salgınını atlattığımızda tüm dünyayı bayram alanına çevireceğiz. Dünyayı emek ve alın terimizle yeniden güzelleştireceğiz. Hayatın yükünü çeken emekçilerimizin değerini biliyoruz, emeğin tam karşılığını bulması gerektiğine yürekten inanıyoruz. Şu zor süreçte bile büyük emek vererek toplumun ihtiyaçları için çalışan başta sağlık, güvenlik, kargo ve belediyemiz ekipleri olmak üzere alın teriyle, emeğiyle var olan bütün kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum. Emeğin en yüce değer olduğunu hiçbir zaman unutmadan, emeğin tam karşılığını bulduğu aydınlık yarınlar diliyor, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramınızı içtenlikle kutluyorum.