BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN’UN “RAMAZAN BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI…

Yaşamımızda vazgeçilmez yeri olan, toplum olarak büyük önem verdiğimiz bir Bayramı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, toplumumuz için büyük anlam taşıyan birlik ve beraberliğimizin simge günlerindendir. Toplumsal yaşamda insanlara umut aşılayan bayramlar aynı zamanda dostluk, dirlik ve barış ortamının oluşmasına da katkıda bulunur. Ancak tüm dünyada ve ülkemizde görülen Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl ki Ramazan Bayramı’nı toplum sağlığı için sevdiklerimizden uzakta kutlamak zorunda kalacağız. Bu zor günleri hep birlikte sabırla aşarak nice bayramları mutlulukla kutlayacağız. Elbette bu zor süreçte Bandırma Belediyesi olarak örnek bir sosyal belediyecilik gerçekleştirdik. Ramazan ayında paylaşmanın, yardımlaşmanın en güzel örneklerini yaşadık. Belediyemizin fedakâr emekçileri, diğer kurum, kuruluşlar ve siz değerli vatandaşlarımızla el birliği yaparak, gece gündüz demeden ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yardımına koştuk. Bunları yaparken de günlük belediyecilik hizmetlerimizi hiç aksatmadık. Şehrimizin sokak, mahalle ve caddelerinde gerekli birçok düzenlemeyi yaptık. Söz verdiğimiz projelerimiz için yaptığımız planlamalarda son aşamaya geldik. Değerli Bandırmalılar; Büyük bir sabır ve özveriyle yaşadığımız Ramazan ayının sonunda nihayet bayrama da kavuştuk. Bu bayram evde kalarak sevdiklerimize, ailemize maalesef doya doya sarılamayacağız. Ancak bunca önlem ve çabanın sonunda yaşanan salgın felaketini de mutlaka yeneceğiz. Gelecekte bu zor günlerin acısını hep birlikte çıkaracağız. Siz yeter ki sağlığınızı koruyun, kurallara uyun. Bandırma Belediyesi tüm gücüyle yanınızda, hizmetinizde. Bu düşüncelerle, Türk ve İslâm dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutluyor; Bayram'ın Ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.