BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN’A DOĞA MAHALLESİNDE BÜYÜK İLGİ

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN’A DOĞA MAHALLESİNDE BÜYÜK İLGİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit ve Daire Müdürleri ile birlikte Doğa Mahalle Muhtarı Mustafa Pınar ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek mahalle ile ilgili problemleri yerinde inceledi.   Ziyaretle ilgili konuşan Belediye Başkan Av. Tolga Tosun; " Daire müdürlerimizle birlikte, kırsal ve merkezdeki mahallelerimizi tek tek dolaşarak muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Bugün Doğa Mahallemizi ziyaret ederek mahallemizin sıkıntılarını yerinde inceledik. Mahallenin problemlerini gidermek adına muhtarımız ve daire müdürlerimizle istişare ederek yapabileceklerimizi belli bir program çerçevesinde planlayarak ilerliyoruz. Doğa mahalle muhtarımız Mustafa Pınar’a ve mahalle sakinlerine güzel karşılamaları için kendim ve Bandırma Belediyesi adına teşekkür ediyorum" dedi.