BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN ZABITA BİRİMİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN ZABITA BİRİMİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, belediyemizin zabıta ekipleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı, Bandırma Belediyesi Çamlık Kafe tesislerinde gerçekleşti. Emekli olan zabıtalar Gürsel Bayraktar ve Rıza Aydın’a veda için düzenlenen kahvaltı programına Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Metin Ok ve Ozan Onur’da katıldı. Başkan Av. Tolga Tosun, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada: “Zabıta Müdürlüğümüz göreve geldiğim günden bugüne köklü ve sağlam değişiklikler geçirdi. Ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediyemizi düşünerek yaptığınız işi, kamu yararını ve mevcut düzeni sağlamak için uygun şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Bu yüzden de gereken ihtiyaç ne ise karşılanması gerekiyordu. Bunu da sağladığımıza inanıyorum. Bugün burada Gürsel ve Rıza abilerim emekli oldukları için veda kahvaltısında buluştuk. Aslında bu tür organizasyonları sadece veda yemekleri için değil moral motivasyonu arttırmak için tekrarlamak gerekli. Ben tüm zabıta arkadaşlarımı çalışmalarından dolayı kutluyor, emekli olan abilerime bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.