BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN, ATA’NIN HUZURUNDA

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN, ATA’NIN HUZURUNDA   Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bugün Cumhuriyet Halk Partisinin 98. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Ankara’da partinin genel merkezindeydi.    CHP Genel Başkanı, parti yönetimi, milletvekilleri, belediye başkanları, partililer ve geniş halk katılımı ile Anıtkabirde Ata’yı ziyaret eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bugün 98. yıldönümünü kutladığımız; kurtuluş ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Laik Türkiye Cumhuriyetimizi kuran, devrimleriyle geleceğimizi aydınlatan büyük devlet adamı, Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, saygıyla anıyorum. Büyük Atatürk, “Benim en büyük iki eserim” dediğiniz Cumhuriyetten ve Cumhuriyet Halk Partisinden asla vazgeçmeyeceğiz!” dedi.