BAYRAMLAŞMA SANAT KAFEDE GERÇEKLEŞTİ

BAYRAMLAŞMA SANAT KAFEDE GERÇEKLEŞTİ Bandırma Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni, Belediyemize ait Sanat Kafede gerçekleşti. Bayramın 1.günü saat 16.00 da düzenlenen bayramlaşma töreninde Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Mavi, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı. Sanat Kafedeki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri şehir girişindeki Emniyet noktasını ve Cumhuriyet Meydanındaki Zabıta noktasını ziyaret ederek görevi başındaki kolluk kuvvetlerinin bayramlarını kutladılar.