BAYRAMLAŞMA, BELEDİYE NİKAH SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

BAYRAMLAŞMA, BELEDİYE NİKAH SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ   Bandırma Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni, Belediye Nikah Salonunda gerçekleşti. Bayramın 1.günü saat 16.00 da düzenlenen bayramlaşma törenine Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Garnizon Komutanı Hv. Plt. Albay Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, Balıkesir CHP Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin, Balıkesir AKP Milletvekili Yavuz Subaşı, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Jandarma Komutanı Yzb. Mahir Mavi, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.   Nikah salonundaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Karpuz’u makamında ziyaret ettiler. Daha sonra hastanede yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek bayramlarını kutladılar. Hastane ziyaretinden sonra protokol üyeleri şehir girişinde bulunan araç kontrol noktasında görev yapan emniyet mensuplarına kolaylıklar dilediler. Son olarak Belediye Başkan Yardımcımız Metin Ok, Hicri Ercili Çocuk evlerini ziyaret ederek Belediyemiz adına çocuklarla bayramlaşarak çocuklara hediyelerini takdim etti.