BAYRAM ÖNCESİNDE ANA CADDELER ONARILIYOR

BAYRAM ÖNCESİNDE ANA CADDELER ONARILIYOR   Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, hasar gören yollarda Bayram öncesinde bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.   Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Kayacık Caddesi, Atatürk Caddesi ve İnönü caddelerindeki asfalt yama çalışmalarını tamamladı.   Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Belediye olarak bazı mahallelerimizde asfalt olan yolların üzerinde meydana gelen çukurlar araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Bu açıklıkları ekiplerimiz yama çalışmalarıyla şehir merkezinde ve mahallelerimizde hızlı bir şekilde gidermektedir. Aciliyet durumuna göre belirlenen program dâhilinde çalışmalar devam ediyor” dedi.