BAŞKANLAR MAKAMDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKANLAR MAKAMDA BİR ARAYA GELDİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı makamında kabul etti. Ziyarette Büyükşehir Daire Başkanları da yer aldı. Stratejik Plan Kuzey Bölge Çalıştayı kapsamında Bandırma’da bulunan Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’ gerçekleştirdiği nezaket ziyareti kapsamında bir araya gelerek devam eden çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulundu. Belediye’deki ziyaretin arından Bandırma Kaymakamlığı’na hareket eden iki Başkan burada Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile bir araya geldi. Ziyarette Bandırma ve Balıkesir ile ilgili gündem maddeleri ele alındı. Kaymakamlık ziyaretlerinin ardında Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Hizmet Birimini ziyaret eden iki Belediye Başkanı, buradaki iş ve işlemleri birlikte takip etti. Buradaki çalışmalarda iki belediyenin birlikte hareket ederek sorunlara çözüm üretilmesi gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.