BAŞKAN'DAN PAZAR MESAİSİ

BAŞKAN'DAN PAZAR MESAİSİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Pazar günü olmasına karşın hizmetlerini sürdüren Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.   İlk olarak yenileme çalışmalarının başlatıldığı Fatih Caddesinde ekiplerin yol yapım çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Tolga Tosun, ardından Hacıyusuf Mahallesi 107 sokaktaki asfalt serim çalışmalarını inceledi. Buradan belediye ekiplerince bakım çalışmalarının yerine getirildiği Terziler Caddesine geçen Başkan, çarşı esnafıyla da sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye ekiplerinin hafta sonunda da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirten Başkan Tolga Tosun, uzun süredir yenileme ve bakım çalışmalarına ihtiyaç duyulan Fatih Caddesinde çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Başkan Tolga Tosun ayrıca Terziler Caddesinin belirli bir alanında bakım çalışmalarına ihtiyaç duyduğunu ve ekiplerin bu çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağını söyledi.