BAŞKAN TOSUN, VALİ ERSİN YAZICIYI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TOSUN, VALİ ERSİN YAZICIYI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ   Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Belediye Meclis Üyelerimiz Yalçın Cömert ve Adil Levent Coşkun ile birlikte Balıkesir Valisi Ersin yazıcıyı makamında ziyaret etti.   Ziyarette Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Vali Ersin Yazıcıya Bandırma’yı simgeleyen Bandırma Vapuru ve fincan takımı hediye ettikten sonra Bandırma’da gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalışarak Bandırma halkına en iyi hizmeti sunacaklarını belirtti.   Vali Ersin Yazıcı, Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’a nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ettikten sonra hayırlı olsun dileklerinde bulundu.