BAŞKAN TOLGA TOSUN’DAN VALİ HASAN ŞILDAK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN TOLGA TOSUN’DAN VALİ HASAN ŞILDAK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Erbay, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç ve Yönetim Kurulu üyesi Kemal Borazan ile birlikte Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’a ziyaret gerçekleştirdi.    Ziyaretle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Meramızın Edincik’e kalması için verdiğimiz mücadele devam ediyor. Yargı nezdinde verdiğimiz mücadelenin yanı sıra meramıza taş ocağı yapılmaması için bir imza kampanyası başlatmıştık. Taş ocağı yapımıyla ilgili Valiliğe bağlı mera komisyonu raporu olumsuz verdi. Çıkan sonuçtan duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek ve teşekkür etmek için sayın Valimizi ziyaret ettik. Meramıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.