BAŞKAN TOLGA TOSUN VATANDAŞLAR İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

BAŞKAN TOLGA TOSUN VATANDAŞLAR İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   Bandırma Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı geleneğini bozmuyor, binlerce kişiyi iftar sofrasında buluşturuyor. Bandırma Belediyesinin öncülüğünde ve hayırsever vatandaşların destekleriyle Bandırma Ortaokulu önünde hazırlanan ve yoğun ilginin olduğu Geleneksel İftar Sofrası ilk yemeğini verdi. Bandırma Belediye Başkanımız Avukat Tolga Tosun ve eşi Seda Tosun’un da katılıp ilk oruçlarını açtıkları yemekte, Başkanımız ve eşi yemek dağıtımını görevlilerle birlikte yaptılar. Mutlulukları yüzlerinden okunan vatandaşlarımız verilen hizmetten oldukça mutlu olduklarını dile getirirken, Bandırma Belediyesi ve Başkanımıza teşekkür ettiler. Yalnızca Bandırma’da değil aynı zamanda; Aksakal ve Edincik Mahallelerimizde de her gün iftar sofralarımızda vatandaşlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katkı sunan bütün hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz.