BAŞKAN TOLGA TOSUN TAŞ OCAĞINDA İNCELEMERDE BULUNDU

BAŞKAN TOLGA TOSUN TAŞ OCAĞINDA İNCELEMERDE BULUNDU   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi’nin Ayyıldız Mahallesinde bulunan Taş Ocağı ve Taş Kırma Tesisinde incelemelerde bulundu. İncelemede Taş Ocağında gerçekleştirilen çalışmalar ve Taş Kırma Tesisinin son durumu hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun daha sonra çalışanlar ile sohbet etti.   Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun taş ocağına ziyaretinde: “Asfalt ve parke döşeme çalışmalarında kullanılan malzemenin hammaddesi kendi bünyemizde bulunan Taş Ocağı ve Taş Kırma Tesisinden elde ediyor. Bu tesisten çıkarttığımız karışık toz ve mıcır malzeme asfalt yapımında, oluşturduğumuz yeni yollarımızda ve parke döşeme çalışmalarında alt zemin malzemesi olarak ekiplerimiz tarafından kullanılıyor. Aynı zamanda kendi tesisimiz olması nedeniyle hammadde maliyeti açısından önemli bir geliri de Belediyemizde kalmış oluyor. Bu açıdan bizim en büyük hedefimiz, Belediyemizin imkanlarını en yüksek verimlilikte kullanarak Bandırmalılara hizmete dönüştürmektir. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.